face reader

Aaron Garner, director al EIA, va preda în România

19.12.2018

Aaron Garner este director al EIA ( Emotional Intelligence Academy) și este trainer aprobat de Paul Ekman International (PEI), cu experiență în analiza comportamentală – specializat în citirea emoțiilor și evaluarea adevărului, a credibilității și al comportamentului disimulat (inselator).

Paul Ekman International (PEI) sunt singurii furnizori de formare în domeniul științei și cercetării limbajului corporal si al emotiilor. Paul Ekman International (PEI), este locul unde au fost efectuate multe studii timp de cel puțin 40 de ani pe tema emoției umane, a expresiilor faciale și al comportamentului disimulat (inselator) Această cercetare a fost realizată de Dr. Paul Ekman, autorul a numeroase cărți pe această temă.

Aaron Garner, deține o diplomă de masterat în evaluarea emoțiilor, a credibilitatii și a descoperirii comportamentului disimulat.

El a colaborat si colaboreaza permanent ca si consultant, cu firme de securitate, agentii guvernamentale, fonduri de investitii, companii aeriene sau coorporatii importante din toata lumea!

Aaron Garner este unul din trainerii care vor veni in Romania sa predea în acest an la cursurile Face-reader.ro