face reader

Curs 2020 – 6, 7, 8 Mai. Certificare in Analiza Comportamentala si Interviul de Investigatie.

Dorești să fii Certificat în „Analiză Comportamentală si Intervievare Investigativă”? Înscrie-te la acest curs predat în Romania, de echipa lui Paul Ekman.

Când oamenii au un comportament înșelător, își exprim gândurile și sentimentele adevărate printr-un comportament necontrolat și inconștient. Acum poți învăța să recunosti adevarul din această modalitate de exprimare inconștientă a adevărului, prin metode bazate pe dovezi stiintifice și susținute de cercetarea științifică. Vei descoperi, de asemenea, tehnici puternice, non-opresive de interogare și abordări de conversație relaxata, care nu vor crea probleme pentru o persoana care spune adevarul, dar vor deveni o adevărată provocare pentru oricine are un comportament înșelător.

Analiză Comportamentală si Intervievare Investigativă

Cursul are un program combinat și implică atât studiu online, cât și un atelier interactiv de 3 zile. Pentru rezultate optime abordam o metoda bazată pe cercetare si invatare,  metoda ce iti oferă ulterior calitatea de a fi expert în analiza comportamentului și de a avea reale  abilități de comunicare.

Acest curs avansat abordează mai atent subtilitățile comunicării și a modului în care aceasta se raportează la veridicitate și credibilitate. In prima parte vom dezvolta abilitățile și tehnicile de a citi și de a analiza informațiile primite de la ceilalți prin cele șase canale de comunicare (SCANS ™), urmate de insusirea tehnicilor de intervievare non-opresive. Apoi  îți vei perfectiona modul în care poti construi o  relație productiva,  prin adresarea unor întrebări potrivite și prin adoptarea unei abordari care si-au dovedit eficacitatea.

La finalul acestui curs, cu toate materialele primite, cu toata instruirea si indrumarea oferita:

Vei intelege psihologia aflata în spatele Adevărului, Minciunii și Emoției
Vei invata sa Stăpânești sistemul de analiză comportamentala cu șase canale (SCANS ™) și cum să-l folosești într-un scenariu în timp real.
Iti vei Dezvolta cadrul și strategiile de aplicare a analizei comportamentului și a interviului de investigații în lumea reală, utilizând abordarea conversației cognitive în timp real (RC2 ™)

În CBAII, vei putea:
• sa iti extinzi capacitatea de a analiza ceea ce ceilalți gândesc și simt cu adevărat.
• sa iti dezvolti o înțelegere cuprinzătoare a celor șase canale de comunicare (SCANS ™) și a modului în care acestea se raportează la emoție și la comportamentul înșelător.
• sa evaluezi critic si sa analizati ce încearcă să spună o persoană pentru a dezvolta o înțelegere mai complete a mesajului si a contextului.
• sa utilizezi strategii de interogare eficiente, non-opresive, în cadrul conversațiilor și interviurilor cu miză mare.
• sa participi la analize video și audio cu scenarii din viața reală și cazuri penale, exersând in activități individuale și simulare, sa participi la exerciții de grup cu miză mare, concepute special pentru a-ti extinde si dezvolta noile abilități.

Vei obține toate informațiile de care ai nevoie pentru:
• a intelege ce gândesc și simt alții cu adevărat – să evaluezi, să analizezi prin toate canalele de comunicare;
• a compara ce ai studiat la acest curs cu ceea ce încearcă să vă spună interlocutorul, astfel încât să ai o înțelegere completă a ceea ce ți se comunică, să înțelegi substratul din spatele mesajului comunicat și să descoperi suportul emoțional din spatele comportamentului, conversației și a mesajului transmis de interlocutor;
• a utiliza strategii de interogare, intervievare și adnotare eficiente, în conformitate cu scopul conversației sau al unui interviu;
• a înțelege și a influența mesaje și comportamente în negocieri cu miză mare, în afaceri și în viața de zi cu zi.

La finalul cursului
• vei înțelege psihologia aflată în spatele Adevărului, Minciunii și Emoției
• vei învăța să stăpânești sistemul de analiză cu șase canale (SCANS ™) și modul in care să-l folosești într-un scenariu în timp real.
• îți vei dezvolta cadrul și strategiile de aplicare a analizei comportamentului și a interviului de investigații în lumea reală, utilizând abordarea conversației cognitive în timp real (RC2 ™)

Toti participanti la curs,  după încheierea worksop-ului din Bucuresti, vor primi acces la modulul online Getting to the Truth . Materialele online funcționează ca un instrument fantastic de referință pentru a-ți continua dezvoltarea obtinuta în urma atelierului/cursului de 3 zile și a aprofunda mai mult în cercetarea și cunoștințele care stau la baza noilor tale abilități.

Modulul online este disponibil pe site-ul https://www.eiagroup.com/

Cursul va fi organizat în 6 – 8 mai 2020. El va fi sustinut de cei din echipa lui Paul Ekman, care vor veni special în Romania să predea acest curs celor interesați de obținerea unor competențe și abilități în acest domeniu.

Abonează-te la Newsletter și vei fi printre primii care vor afla noutati despre acest curs. Contactează-ne acum !