face reader

Cursul 2019 se va ține în sala de conferințe de la Hotel Capitol București

23.01.2019

Am ales aceasta locatie pentru ca este in centrul Bucurestiului si este o locatie unde se ajunge foarte usor, fiind pe Calea Victoriei.

Hotelul Capitol , este un spatiu plin de eleganta, care ne ofera toate conditiile de a sustine un curs timp de 5 zile consecutiv, 8 ore pe zi.

Avem la dispozitie o sala care sa ne permita sa organizam activitatile teoretice, cat si cele practice. Vor fi si exercitii practice, unde vom aplica pe parcursul fiecarei zile, ceea ce invatam.
Vom invata sa descoperim indiciile non verbale din discutiile fata in fata si vom evalua impreuna microexpresiile faciale ale interlocutorilor.

Vom invata care sunt declansatorii emotiilor, cum trebuiesc gestionate emotiile si conversatiile, ce sunt impulsurile emotionale si cum evaluam emotiile partenerilor nostri de conversatie.
Vom invata cum sa analizam comportamentul verbal si non verbal folosind canalele de evaluare:
– Voce
– Limbaj Corporal
– Cuvinte / Semantica
– Expresii faciale
– Psihofiziologie

Aaron Garner (trainer Paul Ekman), impreuna cu colegul sau, ne vor invata pe parcursul acestor zile sa evaluam credibilitatea unui individ pe baza unor criterii validate stiintific.

Va asteptam la curs!

Pentru persoanele care doresc sa se cazeze la acest hotel pe parcursul cursului sau vor sa serveasca masa de pranz in restaurantul hotelului, ne pot comunica acest lucru si vom obtine preturi preferentiale pentru acestia.