Certificări

Sunt Certificat –  Partener Licențiat pentru România, de EIA Group și Paul Ekman. (PEI)

Am absolvit cursurile organizate în cadrul EIA – Emotional Intelligence Academy, unde am învățat ce înseamnă analiza comportamentală, predictibilitatea comportamentală și totodată evaluarea adevărului și a credibilității pe criterii validate științific.

Am cunoscut și colaborat cu o parte din echipa EIA Group: Cliff Lansley, Aaron Garner, Jordan si Sorin. Am descoperit oameni extraordinari, foarte bine pregătiți și cu abilități practice de a preda metode și tehnici pentru utilizarea permanentă a celor 5 canale de evaluare:

  • voce
  • limbaj corporal
  • cuvinte / semantică
  • expresii faciale
  • psihofiziologie

Încă din prima zi la acest curs am simțit că fac ceva ce contează într-adevăr pentru mine. Pasiune. Aprofundare. Recunoștință. Eficiență. Dorința de a împărtăși aceste informații celor interesați din România pentru a putea fi mai eficienți sau ca măsură de precauție personală.

face reader
...
face reader
...
face reader
...
face reader
Am trecut mult dincolo de analizarea cuvintelor și am învățat cum să citesc și să interpretez toate cele 5 canale de comunicare de bază.
face reader
Am descoperit instrumentele, tehnicile și abordările pentru a deveni stăpânul propriilor emoții și pentru a mă asigura că acestea lucrează pentru mine și nu împotriva mea.
Acum sunt PREGĂTIT și LICENȚIAT să ofer servicii strategice de evaluare a credibilității și să te ajut să-ți dezvolți noi abilități de evaluare a persoanelor cu care interacționezi zi de zi.