Cursuri

Identificați mesajele ascunse și decepția în ceilalți Îmbunătățiți-vă abilitatea de a analiza comportamentul verbal și nonverbal Dezvoltați strategii robuste de interogare pentru a obține informații valoroase de la alții

Cursul este structurat în două părți.

Aptitudini și competențe emoționale – ESaC – Emotional Skills and Competencies

Indiferent dacă sunteți manager, negociator, facilitator, părinte sau terapeut – Dezvoltarea abilităților dvs. emoționale și interacțiunea constructivă cu ceilalți este vitală pentru succesul construirii relațiilor de succes și îmbunătățirii bunăstării mentale.

Cursul „Abilități emoționale și competențe” vă va oferi instrumentele, tehnicile și abordările pentru a deveni stăpânul emotiilor dumneavoastra și pentru a vă asigura că lucrează pentru dumneavoastra și nu împotriva dumneavoastra

Veți dezvolta pe parcursul a doua zile de curs, abilitățile de analiză a comportamentului și vă veți îmbunătăți abilitățile în citirea celorlalți prin indiciile verbale și non-verbale.

Veți învăța cum să utilizați această competență avansată pentru a obține cunoștințe mai profunde despre gândurile și sentimentele celor cu care interacționați și pentru a vă ajuta în construirea unor relații constructive și pozitive.

Evaluarea Adevărului și a Credibilității – ETaC – Evaluating Truthfulness and Credibility

Dacă rolul vostru cere să aveți o înțelegere fermă a adevărului, să căutați înșelăciune și să obțineți povestea completă, atunci evaluarea veridicității și credibilitatea este esențială pentru voi.

Acest curs de trei zile vă va învăța cum să citiți și să evaluați alții prin comportamente verbale și nonverbale și să folosiți această abilitate pentru a evalua cu exactitate credibilitatea lor sau pentru a descoperi orice înșelăciune.

În cele mai multe interacțiuni, indivizii pun un accent prea mare pe cuvântul vorbit. Această abordare are ca rezultat o pierdere semnificativă de informații și este ineficientă în evaluarea credibilității altora.

În timpul acestui program veți trece mult dincolo de analizarea cuvintelor, veți învăța cum să citiți și să interpretați toate cele 5 canale de comunicare de bază și cum pot fi folosite acestea pentru a expune adevăratele gânduri ale altora. Cele 5 canale principale de comunicare sunt:
– Expresii faciale,
– Limbajul trupului,
– Vocea (pitch, ton și volum)
– Stilul verbal (modul în care o persoană vorbește)
– Conținutul verbal (cuvintele pe care o folosește o persoană)

Pe lângă abordarea unică pe cinci canale, veți afla, de asemenea, despre memorie și cum puteți afla dacă o declarație a unui eveniment este amintită sau construită prin analiza conținutului științific.

Certificat de absolvire, semnat de Dr. Paul Ekman

Toți delegații primesc la finalizarea cursului un certificat de absolvire, semnat de Dr. Paul Ekman.

Perioda curs

in curs de editare

Cursul va dura 5 zile, a câte 8 ore pe zi și va cuprinde atât parte teoretică cât și parte practică.