Servicii strategice de evaluare a credibilității

Reputația este totul. Ești îngrijorat de credibilitatea celor cu care interacționezi?

Credibilitatea oferă o perspectivă asupra factorilor umani care contribuie la integritatea unei persoane sau, dimpotrivă, la lipsa acesteia. Oferim suport pentru a stabili adevărul și a confirma veridicitatea afirmațiilor făcute sau a acțiunilor întreprinse de angajați, parteneri, lideri de afaceri, politicieni sau alții a căror comportament afectează semnificativ o comunitate largă. Serviciile noastre de evaluare a credibilității sunt disponibile pentru a sprijini orice scenariu în care stabilirea adevărului este fundamentală.

Cunoaște ceea ce nu știi!
Încredere, Reputație și Credibilitate

Când reputația, libertatea, viitorul sau stabilitatea financiară a unei persoane sau organizații sunt afectate de acțiunile sau afirmațiile altcuiva, este esențial să știi că aceștia au în vedere interesele tale. Credibilitatea evaluează acea comunicare pentru a se asigura că este prezentată cu integritate.

Noi va vom ajuta organizația ta să se pregătească împotriva incidentelor de furt de informații, spionaj, sabotaj sau alte activități similare care ar putea avea un impact negativ asupra afacerii tale.

Valorificăm puterea inteligenței comportamentale pentru a identifica amenințările emergente din cadrul organizațiilor. Abordarea noastră se bazează pe o înțelegere profundă a comportamentului uman și a psihologiei, permițându-ne să identificăm indicatorii verbali și nonverbali de stres, care sugerează înșelăciunea în rândul angajaților.

  • Evaluare – evaluăm mediul actual pentru a identifica vulnerabilitățile.
  • Discuție – pe baza lacunelor și vulnerabilităților identificate, colaborăm cu clienții pentru a discuta soluții practice.
  • Implementare – echipa noastră va colabora cu părțile interesate pentru a implementa strategii menite să protejeze împotriva amenințărilor iminente.

Prin detectarea potențialelor anomalii, oferim rezultate acționabile care reduc riscul ca clienții noștri să devină victime ale comportamentului nefast. Scopul nostru este să prevenim daunele reputației și pierderile financiare cauzate de evenimente neprevăzute.

Fii pregătit.
Protejează-ți Informațiile

Cu cât organizația ta este mai bine pregătită, cu atât mai puțin probabil este să devii o victimă a spionajului industrial. Majoritatea organizațiilor dispun de un flux constant de informații, care pot fi folosite pentru a implementa strategii de protecție a celor mai valoroase informații. Noi te putem ajuta să identifici aceste informații, să analizezi constatările și să recomanzi controale eficiente de gestionare a amenințărilor interne.

Exemple tipice ale acestor fluxuri de informații includ: jurnalele de control al accesului, înregistrările CCTV, jurnalele de transfer de fișiere și analiza comportamentală. După revizuire și stabilirea unor tipare, anomaliile pot fi identificate și folosite pentru a semnala alte posibile scenarii în care ar putea avea loc spionaj industrial sau furt de informații. O informatie obtinuta de concurentul tau direct, prin intermediul unui angajat de al tau care nu iti este loial, iti poate aduce prejudicii financiare si de imagine.

Pe scurt, o revizuire eficientă a fluxurilor interne de informații poate ajuta la prezicerea unei tendințe nedorite emergente.
Putem sa iti oferim un suport preventiv de gestionare a amenințărilor interne.