Filmul Fox „Lie To Me” este o serie despre știința minciunii

24 mart. 2020

LIE TO ME seria de episoade este inspirată de descoperirile științifice ale lui dr. Paul Ekman, care poate citi indicii încorporate în fața, corpul și vocea umană pentru a expune adevărul și a ajuta în investigațiile penale.

DR. CAL LIGHTMAN (Tim Roth) este cel mai mare expert din lume in a descoperi inselatoria. Dacă il minți pe Dr Lightman, el va vedea minciuna pe fața ta și în postura ta sau o va auzi în vocea ta. Dacă ridicați din umeri, rotiți mâna sau chiar ridicați ușor buza inferioară, Lightman va vedea minciuna. Prin analizarea expresiilor faciale și a limbajului involuntar al corpului, el poate citi sentimente de la resentimente ascunse la atracție sexuală până la gelozie. Lucrarile si cercetarea sa in acest domeniu, îi dau cunoștințele și abilitățile pentru a despcoperi inselaciunea și a detecta minciuni. Dar, așa cum Lightman știe bine, capacitatea sa științifică este atât o binecuvântare, cât și un blestem în viața sa personală, în care familia și prietenii se înșeală reciproc la fel de ușor ca infractorii și străinii.

Lightman conduce o echipă de experți de la The Lightman Group, care asistă autoritățile federale de aplicare a legii, agențiile guvernamentale și poliția locală cu cazurile cele mai dificile. DR. GILLIAN FOSTER (Kelli Williams) este un psiholog talentat și partenerul profesional al lui Lightman, care aduce echilibru parteneriatului, privindu-i imaginea mai largă, în timp ce Lightman se concentrează pe detalii. El are nevoie de îndrumarea ei și de înțelegerea comportamentului uman, indiferent dacă știe sau nu. ELI LOKER (Brendan Hines) este cercetătorul principal al lui Lightman. El este atât de incomod cu tendința umană de a minți că de obicei practica ceea ce el numește „onestitate radicală”. El spune totul în mintea lui și de multe ori plătește prețul. RIA TORRES (Monica Raymund) este cel mai nou membru al agenției și unul dintre puținele „daruri native” din domeniul detecției de înșelăciune. Abilitatea ei bruta, neinstruita de a citi oamenii face ca ea sa fie o forta de luat in considerare.

Creat de Samuel Baum, filmul LIE TO ME este produs de Shawn Ryan, Brian Grazer, David Nevins, Daniel Voll, Samuel Baum, Dan Sackheim, Vahan Moosekian, Liz Craft și Sarah Fain. Dr. Paul Ekman este consultant științific. Seria este produsă de Imagine Television în asociere cu Televiziunea 20th Century Fox. Dan Sackheim a regizat episodul premierei de sezon.

Filmul Fox „Lie To Me” este o serie despre știința minciunii. Seria, cu Tim Roth, se concentrează pe o echipă de experți in detectarea înșelătoriei si a minciunii, care au o agenție privată contractată de către organele de drept, agenții guvernamentale, corporații și persoane particulare atunci când s-au lovit de un obstacol în căutarea adevărului. Echipa lui Roth lucrează în cele mai dificile cazuri în care există o rețea de minciuni care trebuie dezvaluita.

Știința de detectare a înșelăciunii se bazează pe munca lui Dr. Ekman, care este cel mai mare expert din lume in descoperirea minciunii si indicilor de inselatorie..

Producătorul „Lie To Me” și producătorul executiv inițial, Samuel Baum, au apelat la ajutorul consultativ al dr. Ekman, care a lucrat cu Serviciul Secret, Departamentul pentru Securitate Internă, precum și cu fiecare agenție guvernamentală care se consultă în domenii legate de înșelăciune si minciuna . Organizația „Paul Ekman International PLC” a fost înființată și aprobată de Dr. Ekman pentru a furniza cursuri de formare în domeniul detectării înșelăciunilor și al abilităților de conștientizare emoțională.

Îți recomandăm

LIE TO ME seria de episoade este inspirată de descoperirile științifice ale lui dr. Paul Ekman, care poate citi indicii…

Acest articol a fost determinat de un comentariu făcut de unul dintre studenții noștri internaționali de diplomă de la sfârșitul…

Dr. Eve Ekman a colaborat cu tatăl său, dr. Paul Ekman și cu Dalai Lama, la proiectul „Atlas of Emotions”,…